RETRO

Kaip suderinti papuošalus su žiemos drabužiais

Papuošalai yra kiekvienos aprangos pagrindas, nesvarbu, koks būtų metų laikas. Tačiau tai, kad dabar, kai artėja žiema, nereiškia, kad turėtume nustoti nešioti savo nuostabių papuošalų. Visų pirma, nereikia aukoti papuošalų dėl šalikų, kepurių, pirštinių. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip išsirinkti tobulą papuošalą prie žiemos aprangos.

Golfas ir pakabukas

Žiemos mėnesiais visada galite derinti golfą su grandinėle ar pakabuku. Tai ne tik šilta ir jauku, bet ir gali atrodyti tikrai stilingai, jei išsirinksite tobulo tipo aksesuarą. Vienspalviai golfai ir stilinga kubietiška grandinėlė gali pakelti išvaizdą į naują elegancijos ir stiliaus lygį. Jei turite ryškiaspalvių aksesuarų, galite pridėti tos pačios spalvos pakabuką, kad sukurtumėte daugiau vientisumo. Tai paprastas, bet veiksmingas būdas suteikti įvaizdžiui gilumo ir užtikrinti pusiausvyrą tarp golfuko spalvos ir sidabrinio metalo ar paauksuotų papuošalų. 

Įspūdingi auskarai

Madingi auskarai išryškins jūsų veido formą ir pabrėš akių spalvą. Jei savo aprangai pasirinksite judrius raštus, įsitikinkite, kad papuošalai yra paprasti savo dizainu, dydžiu ir stiliumi. Efektingi aksesuarai gali daryti stebuklus prabangiam vakarui ar vakarienei restorane. Tačiau įprastiems vėlyviesiems pusryčiams ar verslo susitikimui patartume rinktis klasikinius juvelyrinius dirbinius. Deimantiniai auskarai gali sušvelninti veido bruožus ir suteikti daugiau prabangos visai jūsų išvaizdai. Jei jūsų plaukai tamsesni, pagalvokite apie mėlynus ar žalius pakabukus, o jei plaukai šviesesni, rinkitės ką nors švytinčio, pavyzdžiui, rožinės, violetinės ar ugninės raudonos spalvos. 

Odos atspalvis ir veido forma

Papuošalų spalvos ir formos derinimas galioja visais metų laikais, ne tik žiemą. Atkreipkite dėmesį į savo odos atspalvį ir veido formą, kad įsitikintumėte, jog išsirinkote papuošalus, kurie juos papildytų, o ne padarytų platesnius ar blankesnius, nei yra iš tikrųjų. Pavyzdžiui, sidabras puikiai tinka šaltesniems odos atspalviams, o auksas papildys tamsesnius plaukus ir ir šiltų tonų odą. Kalbant apie veido formas, ovalaus veido moterys turėtų vengti ovalių papuošalų, o rinktis trikampius ar auskarus su įvertais spygliais. Širdies formos veidą turinčios moterys natūralius veido bruožus pabrėš lašo formos auskarais, kurie apačioje nesusiaurėja. 

Megztiniai ir apyrankės 

Jei esate apyrankių mėgėja, nereikia jų aukoti vien dėl to, kad atėjo metas ‘oversized’ megztiniams ir ilgoms rankovėms. Vis dar galite dėvėti megztinį ir apyrankę tuo pačiu metu, nors apyrankės nėra per daug matomos, kai dėvite megztinius ar kardiganus. Tačiau ką manote apie apyrankių dėvėjimą ant megztinio? Tai gali atrodyti tikrai prašmatniai, jei megztinis yra tiesaus krašto ir paprasto dizaino.

Įvaizdį papildykite drąsiais arba paprastais papuošalais, priklausomai nuo progos, ir visada atsižvelkite į tokias detales kaip apranga, makiažas ir papildomi aksesuarai, kuriuos nuspręsite pasiimti su savimi. Ką paprastai dėvite žiemos mėnesiais ir kaip į aprangą įtraukiate papuošalus? Palikite komentarą žemiau ir papasakokite apie savo patirtį!

22-160

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode